Nieuws

Save the date: online GAIN-event 2021 | 30 jaar innovatie

We vieren dat GAIN 30 jaar bestaat. Innovatie staat centraal in ons dynamische vakgebied en dit is dan ook het thema van ons jubileumjaar en ons jaarlijkse GAIN-event. Samenkomen doen we dit jaar digitaal op maandag 31 mei 2021 van 16.00 tot 17.30 uur. Zet alvast in uw agenda en stay tuned voor het programma!

Lees meer

World Hearing Day 2021

Op 3 maart 2021 is het World Hearing Day. De dag waarop we wereldwijd aandacht vragen voor het belang van goed horen. Slecht horen is namelijk één van de snelst groeiende problemen. In 2050 zal één op de vier mensen wereldwijd last hebben van gehoorproblemen! Dat staat in het rapport dat de World Health Organization (WHO) vandaag publiceert. WHO doet een wereldwijde oproep tot actie om gehoorverlies en ooraandoeningen gedurende de hele levensloop aan te pakken. Daar staan wij volledig achter. Goed horen is van cruciaal belang voor je welzijn, mentale en fysieke gezondheid.

Lees meer

Phonak presenteert Naída Paradise voor zwaar slechthorenden

De Naída Paradise van Phonak biedt een ongeëvenaard krachtige hoorbeleving dankzij een next-level krachtig geluid en toonaangevende connectiviteit. Dit Power hoortoestel geeft mensen met een zwaar gehoorverlies de geluidskwaliteit en draadloze connectiviteit die ze hard nodig hebben om verbonden te blijven met hun omgeving.

Lees meer
Deel deze pagina